redakce Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 4 vejce - 12 deka cukru - 15 deka krupice - kůra i šťáva z jednoho citronu Příprava: Žloutky s prosátým cukrem třeme pilně 10 minut, pak vmíchá-me ustrouhanou kůru a vytlačenou šťávu z citronu, krupičku a z bílků ušlehaný sníh. Těsto zlehka zamíchané rozetřeme do formy vymazané máslem a vysypané moukou a nákyp v mírně prohřáté troubě pečeme 30-40 minut. Upečený nákyp dokud je horký, polijeme malinovou šťávou nebo jej podáváme s jablkovou pěnou. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se