Přejít na obsah

Karfiolový nákyp


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 1-2 růžice květáku - 1/2 l mléka - 3 de-ka másla - 3 deka mouky - 2 žloutky - S deka parmezánské-ho sýra.

Příprava:

Očištěný karfiol přepereme v horké vodě a do vařící vody dáme na 5 minut povařit. Uvařený karfiol vyjmeme, rozložíme na má-slem vymazaný kastrol a polejeme omáčkou: jíšku z másla a mouky připravenou zředíme horkým mlékem, mícháme chvíli na ohni, pak přimícháme žloutky, špetku soli a omáčku rozetřeme na připravený karfiol, posypeme ustrouhaným parmezánským sýrem, pokropíme máslem a pečeme 1/4 hodiny.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...