redakce Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 1-2 růžice květáku - 1/2 l mléka - 3 de-ka másla - 3 deka mouky - 2 žloutky - S deka parmezánské-ho sýra. Příprava: Očištěný karfiol přepereme v horké vodě a do vařící vody dáme na 5 minut povařit. Uvařený karfiol vyjmeme, rozložíme na má-slem vymazaný kastrol a polejeme omáčkou: jíšku z másla a mouky připravenou zředíme horkým mlékem, mícháme chvíli na ohni, pak přimícháme žloutky, špetku soli a omáčku rozetřeme na připravený karfiol, posypeme ustrouhaným parmezánským sýrem, pokropíme máslem a pečeme 1/4 hodiny. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se