Přejít na obsah

Cibulový nákyp


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 4 deka másla - 4 velké cibule - 1/2 l sme-tany - 2 vejce - 3 lžíce mouky - špetka soli a papriky - na špičku nože kmínu.

Příprava:

Cibuli oloupáme, rozkrájíme a na másle necháme zrůžovět. Ve smetaně rozmícháme žloutky, sůl, špetku papriky, přidáme zrů-žovělou prochladlou cibuli a střídavě mouku a z bílků tuhý sníh. Kastrolek nebo nákypovou formu vymažeme máslem, vysypeme strouhankou, připravené těsto do ní lehce vlijeme, povrchu poklademe kousíčky másla, posypeme tlučeným kmínem a nákyp dáme péci.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...