redakce Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: Asi 1/2 kg jerusalemských artyčoků (druh podobný bramborům) - 2 vajíčka - 1/4 l mléka - sůl. Příprava: Artyčoky oškrábeme, uvaříme do měkka a prolisujeme. Nad o-hněm kverláme žloutky v mléce v hrnečku postaveném v nádobě s horkou vodou, až zhoustnou a je z nich krém, pak přidáme ušlehané bílky a smícháme s artyčoky. Vložíme směs do nádoby a vaříme v páře 3/4 hodiny. Můžeme podávati s rajskými jablíčky. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se