redakce Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Přísady: Přípravy: 12 deka lískových oříšků - 7 deka cukru - 10 deka bílé strouhanky – 1/8 litru mléka - špetka citronové kůry. Příprava: Strouhanku navlhčíme horkým mlékem a necháme vychladnout. Lískové oříšky necháme oschnout ve vlahé troubě na misce, abychom mohli vnitřní slupky lehce sloupnout. Oloupané oříšky rozemeleme, smícháme s cukrem a navlhčenou strouhankou, ustrouhanou citronovou kůrou a nádivku plníme do závinu a pod. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se