redakce Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Přísady: Přípravy: 1 litr borůvek (černých jahod) - 8 deka cukru – 1 l/2 deka másla - 8 lžic vody. Příprava: Přebrané borůvky dáme na síto, prolijeme vodou a pak vložíme na pánev na uškvařené máslo, zalijeme vodou a necháme borůvky na mírném teple tak dlouho, až jsou rozvařeny. Přidáme k nim cukr, ještě 2 minuty necháme povařit a hustší nádivku dáme na mísu prochladnout a podáváme. Levnější borůvkovou nádivku pořídíme, když rozvařené borůvky zahustíme v 1/8 1 studené vody rozmíchanou 1 lžicí pšeničné mouky. V tom případě okořeňme 1/2 cm roztlučené skořice. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se