Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Přísady:

Přípravy: 1 litr borůvek (černých jahod) - 8 deka cukru – 1 l/2 deka másla - 8 lžic vody.

Příprava:

Přebrané borůvky dáme na síto, prolijeme vodou a pak vložíme na pánev na uškvařené máslo, zalijeme vodou a necháme borůvky na mírném teple tak dlouho, až jsou rozvařeny. Přidáme k nim cukr, ještě 2 minuty necháme povařit a hustší nádivku dáme na mísu prochladnout a podáváme. Levnější borůvkovou nádivku pořídíme, když rozvařené borůvky zahustíme v 1/8 1 studené vody rozmíchanou 1 lžicí pšeničné mouky. V tom případě okořeňme 1/2 cm roztlučené skořice.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

  • Zobrazení 4,8k
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.