redakce Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Přísady: Přípravy: 3/4 kg tvarohu - 15 deka másla - kmín - sůl - 1 větší cibule - 2 žloutky - špetka papriky. Příprava: Tvaroh smícháme s tlučeným kmínem a solí a v porculánové míse čistým plátýnkem přikrytý necháme stát 2 dny. Pak tvaroh prolisujeme, smícháme s ustrouhanou cibulkou a paprikou a vložíme do pánve na zrůžovělé máslo; tvaroh na ohni mícháme až počne houstnouti. Pak jej odstavíme s ohně a přimícháme žloutky. Poté dáme do porculánové, studenou vodou vypláchnuté mísy a sýr necháme v ní ztuhnouti. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se