redakce Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Přísady: ... Příprava: Čerstvé mléko krátce svaříme, zchladíme na 35 st. C a přidáme kefírovou zákvasku. Když je mléko sražené, procedí se syrovátka plátnem, tvaroh se prolije (dokud je ještě na plátně) koflíkem studené, dříve převařené vody a když voda vykapala, ihned podáváme. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se