Přejít na obsah

Podmáslí


Recommended Posts

Přísady:

...

Příprava:

1 litr syrového, nesbíraného mléka postavíme do tepla, kde nám během 24 hodin zkysne (proces urychluje přidání 1 lžíce kyselé smetany nebo mléka). Zkyslé mléko stloukáme na máslo. Vytvořené podmáslí není překyselené a je velmi vhodné k přípravě polévek pro batolata.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...