redakce Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Přísady: ... Příprava: 1 litr syrového, nesbíraného mléka postavíme do tepla, kde nám během 24 hodin zkysne (proces urychluje přidání 1 lžíce kyselé smetany nebo mléka). Zkyslé mléko stloukáme na máslo. Vytvořené podmáslí není překyselené a je velmi vhodné k přípravě polévek pro batolata. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se