Přejít na obsah

Nakládaný hermelín


Recommended Posts

Přísady:

3 celé hermelíny tymián rozmarýn nové koření sladká paprika zelený pepř 6 stroužků česneku plátky cibule 2 feferonky bobkový list olivový olej

Příprava:

Hermelíny rozřízneme podélně na půl, každou půlku potřeme stroužkem česneku a posypeme směsí umletého koření. Půlky sýra položíme zpátky na sebe a jednotlivé hermelíny naskládáme do zavařovací lahve. Prokládáme je bobkovým listem, cibulí a nakrájenou feferonkou. Všechno zalejeme olejem a necháme alespoň 36 hodin uležet. Krájíme na dílky, vždy obě půlky k sobě. Uleželý nálev múžeme použít několikrát.

Autor:

Zuzana Zbořilová

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...