Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Přísady:

3 celé hermelíny tymián rozmarýn nové koření sladká paprika zelený pepř 6 stroužků česneku plátky cibule 2 feferonky bobkový list olivový olej

Příprava:

Hermelíny rozřízneme podélně na půl, každou půlku potřeme stroužkem česneku a posypeme směsí umletého koření. Půlky sýra položíme zpátky na sebe a jednotlivé hermelíny naskládáme do zavařovací lahve. Prokládáme je bobkovým listem, cibulí a nakrájenou feferonkou. Všechno zalejeme olejem a necháme alespoň 36 hodin uležet. Krájíme na dílky, vždy obě půlky k sobě. Uleželý nálev múžeme použít několikrát.

Autor:

Zuzana Zbořilová

  • Zobrazení 3,5k
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.