redakce Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Přísady: 3 celé hermelíny tymián rozmarýn nové koření sladká paprika zelený pepř 6 stroužků česneku plátky cibule 2 feferonky bobkový list olivový olej Příprava: Hermelíny rozřízneme podélně na půl, každou půlku potřeme stroužkem česneku a posypeme směsí umletého koření. Půlky sýra položíme zpátky na sebe a jednotlivé hermelíny naskládáme do zavařovací lahve. Prokládáme je bobkovým listem, cibulí a nakrájenou feferonkou. Všechno zalejeme olejem a necháme alespoň 36 hodin uležet. Krájíme na dílky, vždy obě půlky k sobě. Uleželý nálev múžeme použít několikrát. Autor: Zuzana Zbořilová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se