redakce Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Přísady: Přípravy: 1/2 l mléka - kefírová zákvaska. Příprava: Mléko se svaří, ihned se zchladí a vlije do vypařené skleněné lahve s patentní uzávěrkou (velikosti 3/4-l l). Přidá se kefírová zákvaska Dra Fragnera (koupiti lze v každé lékárně), láhev se uzavře, zatřepá a postaví poblíž kamen, kde se nechá 24--36 hod. stát. Dobrý kefír je lahodně nakyslé chuti, šumivý a hustoty smetanové. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se