redakce Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Bílková smetana. Přísady: Přípravy: 1/8 l sladké husté smetany - 2 deka cukru - 1 bílek 5 deka cukru. Příprava: Ve studeném kotlíku a v chladnu šleháme smetanu nejprve rychle a když houstne šleháme pomaleji a přidáváme prosetý práškový cukr. Když smetana přiměřeně zhoustne, zamícháme do ní zlehka z bílku tuhý sníh, do kterého jsme při ušlehání zamíchali sítkem prosetý práškový cukr. Touto levnější smetanou můžeme plnit máslové trubičky. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se