Přejít na obsah

Pažitková majonéza


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 2 na tvrdo vařená vejce - 4 lžíce šťávy citronové - 8 deka tabulového oleje - špetka soli - 1 lžíce rozkrájené pažitky.

Příprava:

Uvařená vejce oloupeme, bílky na drobno rozsekáme, žloutky protlačíme sítem. Samotné, prolisované žloutky mícháme zvolna, po lžičkách přiléváme k nim olej a citronovou šťávu. Když je olej vmíchán, pak majonézu osolíme, přimícháme do ní rozkrájené bílky a pažitku. Výtečná majonéza na chlebíčky obložené rajskými syrovými jablíčky, nebo k některým zeleninovým karbanátkám.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...