redakce Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 2 na tvrdo vařená vejce - 4 lžíce šťávy citronové - 8 deka tabulového oleje - špetka soli - 1 lžíce rozkrájené pažitky. Příprava: Uvařená vejce oloupeme, bílky na drobno rozsekáme, žloutky protlačíme sítem. Samotné, prolisované žloutky mícháme zvolna, po lžičkách přiléváme k nim olej a citronovou šťávu. Když je olej vmíchán, pak majonézu osolíme, přimícháme do ní rozkrájené bílky a pažitku. Výtečná majonéza na chlebíčky obložené rajskými syrovými jablíčky, nebo k některým zeleninovým karbanátkám. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se