Odesláno Leden 26, 201015 let Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 2 na tvrdo vařená vejce - 4 lžíce šťávy citronové - 8 deka tabulového oleje - špetka soli - 1 lžíce rozkrájené pažitky. Příprava: Uvařená vejce oloupeme, bílky na drobno rozsekáme, žloutky protlačíme sítem. Samotné, prolisované žloutky mícháme zvolna, po lžičkách přiléváme k nim olej a citronovou šťávu. Když je olej vmíchán, pak majonézu osolíme, přimícháme do ní rozkrájené bílky a pažitku. Výtečná majonéza na chlebíčky obložené rajskými syrovými jablíčky, nebo k některým zeleninovým karbanátkám. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.