redakce Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 1/2 kg špenátu - 2 vejce - 2 deka strouhanky - 8 deka mouky - špetka solí - máslo nebo olej na smažení. Příprava: V několikeré vodě čistě opraný špenát dáme na 4 minuty do vařící vody. Pak jej scedíme, necháme okapat, na drobno rozsekáme, smícháme se žloutky, moukou, strouhankou, solí a naposledy s tuhým sněhem z bílků. Z těsta pečeme omelety; na upečené dáváme na másle s kmínem usmažené houby; omelety složíme v půli a podáváme. Batoleti můžeme dáti kousek špenátové omelety, ale bez hub. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se