Odesláno Leden 26, 201015 let Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 1/2 kg špenátu - 2 vejce - 2 deka strouhanky - 8 deka mouky - špetka solí - máslo nebo olej na smažení. Příprava: V několikeré vodě čistě opraný špenát dáme na 4 minuty do vařící vody. Pak jej scedíme, necháme okapat, na drobno rozsekáme, smícháme se žloutky, moukou, strouhankou, solí a naposledy s tuhým sněhem z bílků. Z těsta pečeme omelety; na upečené dáváme na másle s kmínem usmažené houby; omelety složíme v půli a podáváme. Batoleti můžeme dáti kousek špenátové omelety, ale bez hub. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.