redakce Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 1/2 l kyselého mléka nebo smetany - 2 vejce - 1 lžíce tlučeného cukru - 20-25 deka tlučové pšeničné mouky - špetka soli - citronová kůra. Příprava: Do kyselého mléka zašleháme žloutky, tlučený cukr, špetku soli a pak přidáme z bílků sníh a pšeničnou tlučovou mouku. Na omeletníkové pánvi na oleji nebo másle pečeme omeletky (po obou stranách je opékáme) a upečené podáváme s jablkovou pěnou nebo jablkovou pomazánkou potřené a stočené. Nemáme-li tlučovou, dejme pšeničnou mouku, t. zv. pobělku. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se