redakce Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 1/4 l mouky – 1/4 l nesvařeného mléka - 3 deka cukru - 2 vejce - malá lžička skořice - 2 velká jablka - špetka soli - olej na smažení. Příprava: Do studeného mléka zašleháme cukr, sůl, skořici, vejce, mouku a v posled oloupaná, na tenké lístky skrájená jablka. Do pánve dáme olej (aby dno bylo na 2 cm pokryto) a do rozpáleného vkládáme lžičkou připravené těsto. Po obou stranách upečené lívanečky rovnáme na mísu. Těsto nedávejme k teplu ani do průvanu; jakmile jsme je lžičkou dali na pánev, postavme hrnek s ním stranou. - Místo jablek můžeme dáti 8-10 deka přebraných rozinek (sultánek) nebo suché, uvařené, na drobno rozkrájené švestky nebo hrušky. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se