redakce Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Přísady: Přípravy: 12 deka másla - 12 deka vlašských ořechů - 8 deka cukrové moučky - 1 lžíce jablečného vína nebo šťávy ze zavařených brusinek. Příprava: V míse umícháme do pěny máslo s moučkovým cukrem, který jsme dříve sítkem proseli, pak přidáme ustrouhané vlašské ořechy, jablečné víno nebo šťávu ze zavařených brusinek. Krém ještě zamícháme a ztuhlý používáme jako nádivky do studeného dortu, jako pomazánky k sucharům nebo cukrovinkám a podob. u slavnostních příležitostí. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se