Přejít na obsah

Kaštanový krém


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy: 25 deka kaštanů – 1/8 litru mléka - 4 deka zavařeniny 1/8 litru sladké smetany - 3 deka práškového cukru - 2 lžíce ušlehané smetany.

Příprava:

yrové kaštany oloupáme, na několik minut ponoříme do horké vody, abychom i vnitřní slupku mohli lehce sloupnout, a pak je dáme na mírný oheň do mléka uvařit. Uvařené kaštany prolisujeme, zalijeme sladkou smetanou a necháme zahoustnouti na kraji plotny za stálého míchání, potom odstavíme s ohně, přimícháme zavařeninu, cukr a krém necháme vystydnout. Do studeného zamícháme dvě lžíce ušlehané smetany a podáváme.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...