Odesláno Leden 26, 201015 let Přísady: Přípravy: 25 deka kaštanů – 1/8 litru mléka - 4 deka zavařeniny 1/8 litru sladké smetany - 3 deka práškového cukru - 2 lžíce ušlehané smetany. Příprava: yrové kaštany oloupáme, na několik minut ponoříme do horké vody, abychom i vnitřní slupku mohli lehce sloupnout, a pak je dáme na mírný oheň do mléka uvařit. Uvařené kaštany prolisujeme, zalijeme sladkou smetanou a necháme zahoustnouti na kraji plotny za stálého míchání, potom odstavíme s ohně, přimícháme zavařeninu, cukr a krém necháme vystydnout. Do studeného zamícháme dvě lžíce ušlehané smetany a podáváme. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.