Přejít na obsah

Piškotový koláč s višněmi


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 15 deka cukru - 25 deka mouky - 4 vejce - 2 bílky - citronová kůra - 50 deka višní.

Příprava:

Žloutky s tlučeným, jemným cukrem třeme do zhoustnutí. Pak přidáme citronovou kůru a střídavě zlehka po lžicích ze šesti bílků tuhý sníh a mouku. Těsto rozetřeme do vymazané a moukou vysypané koláčové formy nebo na plech, posázíme dříve opranými, osušenými, stopek zbavenými višněmi a koláč upečeme v mírně vyhřáté troubě.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...