redakce Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Přísady: ... Příprava: Přípravy a zpracování těsta je stejné jako u křehkého koláče s třešněmi. Místo třešní dáme 60 deka švestek, vyloupáme z nich pecky, rozřízneme každou na 4 podélné dílky a posázíme jimi na plechu položené těsto tak, aby slupka byla na těstě a dužina vzhůru; 5 deka cukru smícháme s tlučenou skořicí, posypeme jím rozložené švestky na koláči a dáme péci. Chceme-li míti koláč slavnostnější, posypeme jej povrchu máslovými drtinkami: 3 deka másla rozdrobíme v 5 dkg mouky a 4 dkg tluč. cukru. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se