redakce Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 1/8 litru celé pšenice - 3 deka mandlí 3 - deka ořechů - 4 deka rozinek. Příprava: Přebranou, čistě opranou pšenici necháme přes noc namočenou v čisté studené vodě. Ráno pšenici rozemelem na mlýnku, který v obchodech obvykle na mletí masa je prodáván, ale můžeme jej použíti k mletí nabobtnalé pšenice, hub, fíků, rozinek, špenátu, zeleniny, vařených luštěnin, bramborů a podobně. Na kaši rozmělněnou pšenici smícháme s oloupanými, rozstrouhanými mandlemi, ořechy a omytými, na mlýnku rozemletými rozinkami. Těsto rozprostřeme na plochou mísu a úhledně rozkrájené podáváme. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se