redakce Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Přísady: ... Příprava: Do kousků těsta připraveného jako na spařené knedlíčky, zabalujeme 1/2 kg tence oloupané a na malé kousky nakrájené rebarbory. Knedlíčky rebarborové vaříme jako švestkové a také je omaštěné sypeme ustrouhaným perníkem nebo umletým mákem, smíchaným s trochou tlučeného cukru. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se