redakce Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Příprava: Oloupané syrové brambory ustrouháme, zalijeme půl litrem studené vody a na cedníku necháme vykapat. Zatím svaříme mléko a krupici na hustou kaši; pak ji dáme vystydnout a schladlou vmícháme k okapaným syrovým bramborům s moukou a solí. Z těsta děláme knedlíky prostřední velikosti a vaříme je ve větším množství vody 20 minut. Když se knedlíky 1-2 minuty vařily, odmícháme je lehce ode dna, aby se k němu nepřichytily. Uvařené můžeme rozkrojit a dáti na máslo osmahnout. Předkládáme je k rajské omáčce, zelnému salátu, tykvovému zelí a pod. Místo krupič. kaše můžeme dáti trochu více mouky a kaši vynechat. Ale s kaší jsou velmi křehké. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se