redakce Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 1/2 kg hub - houskový knedlík od oběda špetka kmínu - soli - 3 vejce - 3 deka másla - malá cibulka. Příprava: Čerstvé hříbky nebo houby nakrájíme na tenké lístky a necháme dusiti na rozpáleném omastku se špetkou kmínu a rozkrájenou cibulkou. Když jsou měkké, přidáme na menší kousky nebo lístky rozkrájený knedlík, přidáme másla nebo 5 lžic mléka a 3 rozmíchaná vejce. Necháme je za opatrného míchání zapéci, přisolíme podle chuti a podáváme s okurkovým nebo hlávkovým salátem nebo salátem z rajských jablíček. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se