redakce Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 12 deka piniových jader - 12 deka chlebové strouhanky - 2 houby - 2 malé cibule - petržel - sůl - koření. Příprava: Piniová jádra dáme do trouby upražiti a umeleme. Chléb dáme do trouby usušiti a nastrouháme. Houby a cibuli usekáme. (Houby můžeme předem trochu podusiti na másle.) Vše uhněteme v tuhé těsto, vyválíme v tlusté, krátké šišky, smáčíme ve vajíčku, obalíme v housce a usmažíme do zlatova. Podáváme s omáčkou, brambory a zeleninou. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se