redakce Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Přísady: Přípravy pro batole: 1/4 l mléka - 3 deka rýže - 1 deko cukru - 2 deka másla - špetka soli. Příprava: Rýži přebereme, několikrát propereme horkou vodou a dáme oschnouti. Druhý den rýži rozemeleme a zavaříme do horkého mléka se solí. Kaši vaříme na mírném teple za občasného míchání. Před odstavením s ohně omastíme, osladíme a pak podáváme s ovocnou šťávou. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se