Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 15 deka rýže – 1 1/4 1 mléka - 1 žloutek - 5 deka másla - 8 deka cukru - sůl - skořice.

Příprava:

Přebraná rýže se čistě vypere a zavaří do horkého mléka se solí a kouskem másla. Rýži občas zamícháme a uvaříme do měkka. Před podáváním ji omastíme přeškvařeným nebo čerstvým máslem, okořeníme tlučenou skořicí, zamícháme do ní cukr a žloutek a kaši předkládáme s jablkovou pěnou, nebo zavářenými brusinkami.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

  • Zobrazení 3,9k
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.