redakce Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Přísady: Přípravy: 1 mrkev - 1 deko mouky - 1 deko másla - špetka soli a tlučeného sucharu – 1/16 l smetany. Příprava: Mrkvičku opereme, rozstrouháme na drobném struhadle a necháme dusiti se špetkou másla a jednou sběračkou vody. Z másla a mouky usmažíme žlutou jíšku, do které rozmícháme 1/16 1, t. j. malou sběračku smetany, prolisovanou mrkvičku, špetku soli a cukru a podle potřeby sucharové moučky, aby byla prostředně hustá kašička. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se