Přejít na obsah

Mrkvová kaše (pro batole)


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy: 1 mrkev - 1 deko mouky - 1 deko másla - špetka soli a tlučeného sucharu – 1/16 l smetany.

Příprava:

Mrkvičku opereme, rozstrouháme na drobném struhadle a necháme dusiti se špetkou másla a jednou sběračkou vody. Z másla a mouky usmažíme žlutou jíšku, do které rozmícháme 1/16 1, t. j. malou sběračku smetany, prolisovanou mrkvičku, špetku soli a cukru a podle potřeby sucharové moučky, aby byla prostředně hustá kašička.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...