Odesláno Leden 26, 201015 let Přísady: Přípravy: 2--3 stonky rebarbory - 3 lžíce cukru - 1 lžíce sága - 1 lžíce mletých mandlí – 1--2 deka čerstvého másla - špetka skořice a citronové kůry. Příprava: Oloupané stonky rebarbory nakrájíme na lístky (na kolečka), spaříme horkou vodou a necháme na cedníku vykapat. Mezitím dáme vařiti ságo do sladké vody až je průhledné. Vody se dá jen tolik, aby se ságo nepřipálilo. Do jiné nádobky dáme rozvařiti rebarboru s cukrem, skořicí a citronem. Když změkne, tak rebarboru protlačíme sítem, smícháme se ságem, mletými nebo utlučenými mandlemi, kaši přidáme a omastíme čerstvým máslem. Vydatná je jako pomazánka na celopšeničné suchary a pod. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.