redakce Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Přísady: Přípravy: 1/2 l vody - 3 lžíce ovesných vloček - lžička cukru - lžička másla - špetka soli - 1/4 1 mléka. Příprava: Do horké vody dáme vařit vločky a přeškvařené máslo, z něhož jsme pěnu sebrali. Kaši vaříme na kraji plotny a občas ji zamícháme, aby se nepřipálila. Po 1/2 hodině varu přidáme cukr a sůl, necháme ještě zavařit, přilejeme mléko a kaši prolisujeme. Starším dětem dáváme kaši neprolisovanou. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se