redakce Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Přísady: Přípravy: 1/4 kg jablek - 3 deka cukru. Příprava: Omytá jablka rozkrájíme na malé čtvrtky, jadřince vykrojíme a dáme s troškem vody a cukru vařit. Změklá jablíčka prolisujeme a prochladlou (ne studenou) kaši podáváme. Pro děcka 3/4-1 rok stará můžeme připravit kaši z oloupaných, syrových jablek. Je nutno dbát, aby jadřince a jádra nepřišly do kaše. Z dušených jablíček prolisovaná kaše se dává děcku (batoleti) 6~7-8 měsíčnímu Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se