redakce Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Přísady: Přípravy: 1 velké nebo 2 menší vyzrálá jablka - 1 kostka cukru 1/2 lžičky čerstvého másla - 1 lžička mletého sucharu. Místo sucharu můžeme dáti lžičku mletých, sladkých mandlí. Příprava: Oloupaná jablka zbavená jaderníku rozkrájíme na lístky a dáme s troškou vody rozvařiti. Když jsou jablíčka změklá, prolisujeme je, osladíme a zahustíme moučkou ze sucharu nebo mletými, oloupanými mandlemi. Za stálého míchání na mírném ohni kašičku povaříme, aby se nepřipálila, přidáme kousek neškvařeného másla po odstavení s ohně a kašičku podáváme batoleti 7 měsíčnímu. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se