Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Přísady:

Přípravy: 1 velké nebo 2 menší vyzrálá jablka - 1 kostka cukru 1/2 lžičky čerstvého másla - 1 lžička mletého sucharu. Místo sucharu můžeme dáti lžičku mletých, sladkých mandlí.

Příprava:

Oloupaná jablka zbavená jaderníku rozkrájíme na lístky a dáme s troškou vody rozvařiti. Když jsou jablíčka změklá, prolisujeme je, osladíme a zahustíme moučkou ze sucharu nebo mletými, oloupanými mandlemi. Za stálého míchání na mírném ohni kašičku povaříme, aby se nepřipálila, přidáme kousek neškvařeného másla po odstavení s ohně a kašičku podáváme batoleti 7 měsíčnímu.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

  • Zobrazení 3,6k
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.