Přejít na obsah

Hrachová kaše II (pro batole)


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy: 10 deka hrášku - 3 deka másla - 2 deka mouky – 1/16 1 sladké smetany - sůl.

Příprava:

Z rozpáleného másla sebereme pěnu, přidáme mouku a když sežloutla, podlijeme jíšku 1/8 1 horké vody nebo zeleninovým vývarem; uvařený hrášek prolisujeme, přidáme ke zředěné jíšce, osolíme, zalijeme smetanou a podáváme. Chceme-li upravit hrachovou kaši pro větší děti, dospělé nebo rekonvalescenty, můžeme ji okořenit špetkou majoránky, nebo stroužkem rozetřeného česneku.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...