redakce Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Přísady: Přípravy: 10 deka hrášku - 3 deka másla - 2 deka mouky – 1/16 1 sladké smetany - sůl. Příprava: Z rozpáleného másla sebereme pěnu, přidáme mouku a když sežloutla, podlijeme jíšku 1/8 1 horké vody nebo zeleninovým vývarem; uvařený hrášek prolisujeme, přidáme ke zředěné jíšce, osolíme, zalijeme smetanou a podáváme. Chceme-li upravit hrachovou kaši pro větší děti, dospělé nebo rekonvalescenty, můžeme ji okořenit špetkou majoránky, nebo stroužkem rozetřeného česneku. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se