Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Přísady:

Přípravy: 10 deka hrášku - 3 deka másla - 2 deka mouky – 1/16 1 sladké smetany - sůl.

Příprava:

Z rozpáleného másla sebereme pěnu, přidáme mouku a když sežloutla, podlijeme jíšku 1/8 1 horké vody nebo zeleninovým vývarem; uvařený hrášek prolisujeme, přidáme ke zředěné jíšce, osolíme, zalijeme smetanou a podáváme. Chceme-li upravit hrachovou kaši pro větší děti, dospělé nebo rekonvalescenty, můžeme ji okořenit špetkou majoránky, nebo stroužkem rozetřeného česneku.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

  • Zobrazení 4,6k
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.