redakce Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Přísady: Přípravy: Bramborová kaše - okurka - máslo - sůl. Příprava: Uvaříme bramborovou kaši, okurku oloupáme, nakrájíme asi na prst silně a udusíme na másle. Do vymaštěné nádoby vložíme asi polovici kaše, na ni dáme udušenou okurku, osolíme a přikryjeme zbylou kaší. Navrch naklademe kousky másla a pečeme kaši v troubě do světlehněda. Toto jídlo považuje francouzská kuchyně za neobyčejně lehce stravitelné. Podobným způsobem lze připraviti řadu variací, naplníme-li kaši místo okurky dušenou mrkví, kapustou, špenátem, květákem, chřestem, hráškem; rajskými jablíčky, cibulí neb houbami dušenými s cibulí, k níž jsme přidali trochu petržele. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se