redakce Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Přísady: sklenice kysaného zelí 2-3 vejce polohrubá mouka mléko dle potřeby sůl, pepř, olej Příprava: Zelí i se šťávou (pokud jí není přespříliš) smícháme s moukou, vejci, hustotu upravíme mlékem a dochutíme solí a pepřem. Těsto má být spíše hustější. Smažíme na rostlinném oleji. Autor: Petra Š. Osek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se