redakce Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 4 vejce - 1/2 l mléka - 3 deka másla - 5 lžic mouky - malá cibulka - špetka pepře - vejce a strouhanka na obalení. Příprava: Vařící mléko osolíme, zahustíme moukou rozetřenou s přeškvařeným máslem a mícháme až je omáčka hustá, pak ji dáme vychladnout. Na tvrdo uvařená vejce oloupáme, žloutky sítem protlačíme, bílky jemně rozsekáme a vmícháme do zchladlého těsta, přidáme ustrouhanou cibuli a pepř a dobře zamícháme. Těsto lžící nabíráme, obalujeme v rozmíchaném vejci a strouhance a opékáme po obou stranách v másle neb oleji do růžova. Podáváme s bramborovým, hlávkovým nebo okurkovým salátem. Výtečné. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se