redakce Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Přísady: Přípravy: Hlavičky hub václavek - 1 vejce - špetka soli - strouhanka - mouka na obalováni a olej na smažení. Příprava: Nečervivé hlavičky hub václavek povrchu lehce očistíme, v čisté vodě opereme a smáčíme v mouce, málo osoleném vejci a pak strouhance. Po obou stranách v horkém oleji v omeletové pánvi je osmažujem a s bramborovou kaší podáváme. Jsou chuti výborné. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se