Přejít na obsah

Řízky z václavek


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy: Hlavičky hub václavek - 1 vejce - špetka soli - strouhanka - mouka na obalováni a olej na smažení.

Příprava:

Nečervivé hlavičky hub václavek povrchu lehce očistíme, v čisté vodě opereme a smáčíme v mouce, málo osoleném vejci a pak strouhance. Po obou stranách v horkém oleji v omeletové pánvi je osmažujem a s bramborovou kaší podáváme. Jsou chuti výborné.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...