redakce Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Přísady: ... Příprava: připravují se jako řízky z jelenice. Kratičké nožky (třeně), které mají mlynářky, se také odkrojí a z hlavičky se podélmo nakrájejí 2-3 řízky a upravují jako jelenicové. Řízky z mlynářek jsou velmi dobré a křehké a jistě, kdo jednou je zkusil připravit, má je radši než z jiných druhů hub. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se