redakce Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Přísady: 1 kg růžiček květáku, 150 g cizrnové mouky, 160 ml studené vody, 1/4 čl( čajové lžičky) kypřícího prášku,1 čl soli, 1/3 čl mleté skořice, 1 čl kurkumy, 1/4 čl mletého kumínu(ne kmínu) Příprava: Ve větší míse smícháme všechny přísady. Vytvoříme řidší těsto, takové aby drželo na květáku a obalíme v něm růžičky květáku(květák předem nevařit), který pak vložíme do rozpáleného oleje. Smažíme na mírném ohni, aby byl květák měkký. Hotový květák má mít zlatavě hnědou barvu. Autor: Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se