redakce Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 1 litr mléka nebo vody - 1/2 l krupičky 3 lžíce strouhanky - 1-2 vejce - 3 deka másla - 1 lžíce v soli naložených hub - trochu majoránky - 2 stroužky česneku olej na smažení. Příprava: V mléce nebo vodě (nebo dáme půl mléka a půl vody) uvaříme krupici. Hustou kaši dáme do mísy prochladnout, pak přimícháme vejce, v solí naložené na másle osmažené houby, špetku majoránky, rozetřený česnek a strouhanku. Promíchané těsto dáváme lžící na omeletník a po obou stranách na oleji opékáme; podáváme s houbovou nebo cibulovou omáčkou. Krupicové opečenky můžeme upravit bez česneku i majoránky, jenom s houbami atd. a jsou velmi chutné. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se