Přejít na obsah

Kotlety z čerstvých hub


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 1/4 kg hříbků - 8 deka másla - malá cibulka - - deka strouhanky - 4 žemle - 1/4 l smetany - trochu zelené petrželky - pepře - květu a soli - omastek na smažení.

Příprava:

Houby očistíme, opereme, na drobno rozsekáme a na másle necháme dusiti do měkka. Pak je dáme vychladnouti. Studené smícháme se strouhankou a na kostky rozkrájenými, smetanou navlhčenými žemlemi, přidáme zrůžovělou cibulku, zelenou petrželku rozkrájenou, tlučený kmín a pepř, sůl. Všechno dobře promícháme, a necháme půl hodiny odpočinout. Pak vykrajujeme lžící bochánky tvaru kotlet, obalujeme je ve strouhance a smažíme po obou stranách v rozpáleném omastku.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...