Odesláno Leden 25, 201015 let Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 1/4 kg hříbků - 8 deka másla - malá cibulka - - deka strouhanky - 4 žemle - 1/4 l smetany - trochu zelené petrželky - pepře - květu a soli - omastek na smažení. Příprava: Houby očistíme, opereme, na drobno rozsekáme a na másle necháme dusiti do měkka. Pak je dáme vychladnouti. Studené smícháme se strouhankou a na kostky rozkrájenými, smetanou navlhčenými žemlemi, přidáme zrůžovělou cibulku, zelenou petrželku rozkrájenou, tlučený kmín a pepř, sůl. Všechno dobře promícháme, a necháme půl hodiny odpočinout. Pak vykrajujeme lžící bochánky tvaru kotlet, obalujeme je ve strouhance a smažíme po obou stranách v rozpáleném omastku. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.