redakce Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 3/4 l mléka - 4 deka másla - 6 lžic mouky – 2 žloutky - 5 deka parmezánského sýra - 5 deka ementálského sýra - plnou lžíci rozkrájené zelené petrželky vejce a strouhanku na obalení - omastek na smažená. Příprava: Do horkého mléka vmícháme s uškvařeným máslem rozmíchanou mouku, za stálého míchání necháme na ohni zhoustnouti, pak odstavíme s ohně a do prochladlé omáčky zamícháme ustrouhaný parmezánský sýr, žloutky, zelenou petrželku, drobně rozsekaný ementálský sýr; z hmoty lžicí vykrajované kousky obalíme v rozmíchaném vejci, pak strouhance a na omeletníkové pánvi na oleji nebo másle po obou stranách opékáme. Kdyby těstíčko bylo řídké, přidáme trochu strouhanky. Upečené kotlety podáváme s hlávkovým nebo některým zeleninovým salátem. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se