Přejít na obsah

Kedlubnové smažínky


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 2 větší kedlubny (brukve) - 2 vejce - mouka a strouhanka na obalování a olej nebo máslo na smažení.

Příprava:

Kedlubny očistíme, oloupáme, omyjeme a rozkrájíme na půl cm silná kolečka. Dáme je na 5 minut povařit do horké vody a pak je vyjmeme a obalujeme napřed v mouce, pak v rozmíchaném osoleném vajíčku a potom také po obou stranách ve strouhance. Opékáme je v rozpáleném omastku a podáváme k dušené rýži, bramborovému salátu, k bramborové kaši a pod. Vodu, ve které se kedlubny povařily, vlijeme do polévky.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...