Přejít na obsah

Karbanátky z ovesných vloček


redakce

Recommended Posts

Přísady:

1/2kg ovesných vloček, mražená zeleninová směs, zeleninový vývar, 3lž. soj. omáčky, 1 čl solamylu, česnek, cibule, majoránka, pepř, sůl,nastrouhaný tvrdý sýr.

Příprava:

Vločky přes noc namočíme, druhý den přidáme zeleninu uvařenou v zel. vývaru a ostatní přísady a zpracujeme, vytvoříme karbanátky, které pečeme do zlatova.

Autor:

Barbora Miklošová

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...