redakce Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Přísady: 1/2kg ovesných vloček, mražená zeleninová směs, zeleninový vývar, 3lž. soj. omáčky, 1 čl solamylu, česnek, cibule, majoránka, pepř, sůl,nastrouhaný tvrdý sýr. Příprava: Vločky přes noc namočíme, druhý den přidáme zeleninu uvařenou v zel. vývaru a ostatní přísady a zpracujeme, vytvoříme karbanátky, které pečeme do zlatova. Autor: Barbora Miklošová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se