Přejít na obsah

Kapustové karbanátky II


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 2 lžíce vařené rýže - 2 deka másla - 1 menší hlávka kapusty - 2 vejce - špetka zázvoru - sůl - strouhanka - omastek na smažení.

Příprava:

Kapustu opereme, na tenké nudličky nakrájenou dáme udusiti za občasného podlévání vodou. Změklou kapustu necháme vychladnouti. Do studené vmícháme uvařenou rýži, syrové vejce, zázvor, sůl, asi 5 deka strouhanky. Lžící vykrajujeme karbanátky, které po obou stranách na másle nebo oleji opékáme.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...