redakce Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 1 menší hlávka kapusty - 3 větší brambory - 1 vejce - 2 stroužky česneku - špetka majoránky - 4 zrnka pepře a nového koření - máslo na pečení. Příprava: Čistě opranou hlávku kapusty na malé dílky rozkrájíme a dáme do horké vody uvařiti nebo drobně rozkrájenou na 3 dkg másla udusíme za občasného podlití trochou vody. Uvařenou, nebo udušenou kapustu rozemeleme i s uvařenými, oloupanými bramborami. Oloupaný česnek tence rozkrájíme, rozetřeme se solí a vmícháme k rozemleté kapustě i syrové vejce, majoránku, tluč. pepř a nové koření. Vše dobře zamícháme a dáme péci do hodně máslem vymaštěného kastrolku. Velmi dobré. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se