redakce Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 4 deka másla - malá cibulka - plný talíř čerstvých hub (hříbků a pod.) - 1/4 l strouhanky – 1/8 l smetany - 2 vejce - špetka soli a pepře - strouhanka na obalená a olej nebo máslo na smažení. Příprava: Na pánev dáme máslo a drobně rozkrájenou cibulku. Očištěné houby kvapně opereme, pak rozkrájíme a dáme na zrůžovělou cibulku chvíli dusit. K dušeným houbám přidáme strouhanku, sůl, pepř, smetanu a vejce (můžeme přidat na špičku malého nože tlučeného kmínu). Těsto necháme na míse půl hodiny odpočinouti a pak lžící z něho vykrajované bochánečky obalujeme zlehka ve strouhance a opékáme. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se