redakce Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Přísady: konzerva červených fazolí sójová drť cibule vejce houska (může nahradit strouhanka) hl. mouka nebo strouhanka dle potřeby česnek, majoránka, sůl, pepř, paprika.... Příprava: sójovou drť připravíme podle návodu, fazole, cibuli a housku umeleme, smícháme se sójou a zbytkem ingrediencí, konzistenci upravíme moukou nebo strouhankou. Smažíme na rostlinném (nejlépe olivovém) oleji. Zkuste si dát část těsta nastranu a to smíchejte s rýží - získáte tak náplň do paprik. Ani masožrouti nepoznají že se nejedná o maso. Autor: Petra Š. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se